Tuesday, August 07, 2007

The smc v. quirky Quiz!

In honor of my sister's post about how different she and I are, I invite you to take the smc v. quirky quiz! Write down your answers to determine which sister you are more like:

1. Michael Kors is:
a. A beer company. They also make Kors Light.
b. A fashion designer. And a judge on Project Runway.
c. CBS's leading evening news correspondent. And unbelievably tan.

2. Cladding is:
a. A political term for running negative adds about your opponent in the 30 days before an election.
b. A particular style of fishing.
c. A decorative covering that goes over steel or concrete support beams.

3. A jigger is:
a. A measuring device for mixing drinks.
b. A measuring device for cutting wood planks.
c. A measuring device for baking bread.

4. How is an allen wrench shaped?
a. Like an L
b. Like a V
c. Like a Y


5. In chess, the rook can only move:
a. Diagonally.
b. In an "L" shape.
c. Horizontally and vertically.

6. Coleus is:
a. A skin disease.
b. A leafy plant.
c. An ancient philosopher.

7. The youngest member of the Supreme Court is:
a. Beyers
b. Stevens
c. Roberts

8. What is the motto of Lowes?
a. Let's Build Something Together.
b. The Helpful Hardware Place.
c. You Can Do It. We Can Help.

9. A Federal Reporter is:
a. The new, "PC" term for a Narc.
b. A collection of court cases decided during a particular term.
c. The member of each U.S. Senate committee who is responsible for submitting the year-end report on the activities of that committee.

10. Stephanie Plum is:
a. A fictional bounty-hunter and the subject of 13 books and counting.
b. An "adult-swim" cartoon character famous for her green hair.
c. A major writer on the critique of modern feminist literature.

And a bonus question!
The correct response to "It Ain't the Plumber" is:
a. "Then who is it?"
b. "Do you kiss your momma with that mouth?"
c. "Will you still fix the sink?"

Ok, answers are printed below.



Answers:
1. B; 2. C; 3. A; 4. A; 5. C; 6. B; 7. C; 8. A; 9. B; 10. A. Bonus: C.

If you answered mostly Odd questions correctly, you are more like smc. If you answered mostly even questions correctly, you are more like quirky. If you answered all questions correctly, you are some sort of super-hybrid sister, and we should meet you. If you answered no questions correctly, you will be made fun of as soon as we find out about it.

Oh, and if you cheated and looked up answers online in order to beat your friend at this quiz, it's a toss-up.

So. Who were you more like?

6 comments:

E said...

Ohhhh. Very nice quiz! I'm impressed with your research into all the answers to my questions. :-)

smc said...

Believe it or not, I only had to look up the motto of Lowes- the rest I just remembered from your weekend up here, thanks to my audiographic memory.

Starnarcosis said...

Hmm. I didn't know what cladding was. And I'll have to be a kindly mother figure because I'm a LOT older than you are.
I do find it rather depressing that I know the Lowe's motto.

Diverged's Mom said...

I knew them all!! What do you think that means?? Good quiz. Make one up for me and Dad.

Cousin Ashley said...

I'm more like you than I am beth. lol... I knew the shape of an allen wrench but that was about it for her section. =)

Anonymous said...

Hey guys!

I know some folks here who have gotten results with Male-Extra penis enhancement pills. Im just about to order as i've been hearing amazing results with it. But first off, I want to know if Male Extra does it work as good as they say it does?

I know 1-2 inches Penis growth is realistic and easily accomplished. But I'd like REAL FAST penis growth in the 5 inches range. Dont laugh, I want to have the best penis growth possible because my new girlfriend dated a friggin porn stud!

Guys here know what im talking about?

I want...no make that I NEED to know the best way to enlarge Penis. Male-extra pills promises 3 inches growth within several weeks or they return your money. So I guess that essentially means, if my penis dont grow real fast? They lose money, coz I got to use the pills at the same time get my money back right?

Does this seem like a scam?

Please reply at the soonest possible time!
I need to make a decision fast!

Im already sold on it to be honest, but I just need that one last push so I dont put this off any longer.


The advertisement for the pill I last saw at this site. I hope its still there.

http://cloakedlink.com/hhtaaoleta

K guys thanks. Hope to hear your feedback alright? Bye :D